Velkommen til Spisehuset
Her kan du se menuen, bestille billetter og få relevant info.
Vi har fællesspisning hver tirsdag og torsdag – alle er velkomne.
Udover Spisehuset har vi også varm mad i caféen fra kl. 13 – 21.30 (eller til der er udsolgt).
– Gryderet til 75 kr
– Suppe til 55 kr
Har du lyst til at være frivillig i køkkenet på tirsdage eller torsdage, så skriv en mail til thomas@beboerhus.dk eller kom og snak med os i baren.
Vi Glæder os til at se jer!
Langbordsmiddage i Spisehuset
Vi prøver noget lidt anderledes. Jævnligt vil fællesspisningerne blive afholdt som langbordsmiddag.
Så kom og mød din nabo. Eller få en sludder med din frisør eller bankrådgiver. Måske møder du din næste bedste ven.
Vi spiser samtidig og sammen. Maden kommer ud på bordene i stedet for at man henter i køkkenet. Og så deles vi om maden ved bordene..
Du skal derfor være opmærksom på, at der de pågældende dage bliver serveret på én gang. Nemlig kl. 18:30.
Billetter købes som normalt. Man giver sin billet i døren til Spisehuset og finder sig en plads. Fra kl. 18 kan man komme ind – og maden serveres ca. kl. 18:30.
Oktober 2024
Maden serveres altid med dagens salat og brød.
Tirsdag 1/10
Nakkefilet. Smørsauteret grønkål. Saltbagt knoldselleri. Kold kørvelsauce.
Torsdag 3/10
Skipperlabskovs. Råsyltet rødbede. Peberrodscreme.
Tirsdag 8/10
Pasta Arrabiata. Gremolata med parmesan.
Torsdag 10/10
Langbordsmiddag 18:30
Grillet blomkål. Hollandaise på brunet smør. Ristet boghvede. Urter.
Bagte jordskokker. Urtevinaigrette. Glaskål-grudité.
Salat og Brød
Bagt chokolade-ganache. Masacarponecreme. Råsyltede blommer.
Tirsdag 15/10
Fish’n’chips. Tatarsauce. Eddikepulver.
Torsdag 17/10
Langbordsmiddag 18:00 [BEMÆRK TIDSPUNKT]
Spaghetti Bolognese. Parmesan. Rucola.
Salat og brød.
Hjemmelavet regnbueis.
Tirsdag 22/10
Fiske-/spinatlasagne. Urter.
Torsdag 24/10
Langbordsmiddag 18;30
Pocheret skorzonerrod. Blomkålpuré. Syltet bøgehat. Porreaske. Eddikepulver. Tallerkensmækker.
Rødbedetatar. Pastinakchips.
Brød og salat.
.
Vanilleis. Havtorn-couli.
Tirsdag 29/10
Fettuccine med svampe. Oregano og basilikum.
Torsdag 31/10
Langbordsmiddag 18:30
Forloren hare. Bagt græskar med urter.
Salat og brød.
Pumpkin Pie. Pisket creme fraiche.
November 2024
Maden serveres altid med dagens salat og brød.
Tirsdag 5/11
Election Night Dinner 18:30
Ribs, Coleslaw og Hotsauce. Cornbread.
Apple Pie – Vanilleis
Torsdag 7/11
Fiske-/tomatlasagne. Gremolata.
Tirsdag 12/11
Boller i Karry. Krydrede ris. Ristede kokosflager.
Torsdag 14/11
Langbordsmiddag 18:30
Svampe a la creme på ristet brød
Cottage Pie med vildsvin.
Pæresorbet. Tranebær. Shortcake.
Tirsdag 19/11
Cassoulet. Pickles. Urter.
Torsdag 21/11
Sæsonmiddag med Rødder x Beboerhuset
Tirsdag 26/11
Fiskefrikadeller. Hjemmelavet remoulade. Kartofler. Sauteret palmekål.
Torsdag 28/11
Glaseret skinke med grønlangkål. Surt.
December 2024
Maden serveres altid med dagens salat og brød.
Tirsdag 3/12
Stegt flæsk med persillesovs. Kartofler. Syltede rødbeder.
Torsdag 5/12
Langbordsmiddag 18:30
Tarteletter med høns i asparges.
Hjemmebagt brød og mormorsalat.
Vanillebudding med karamelsauce.
Tirsdag 10/12
Svinemørbrad og svampe i flødesauce. Ovnkartoffel. Surt.
Torsdag 12/12
Langbordsmiddag 18:30
Frikadeller. Stuvet hvidkål. Kartofler. Surt.
Hjemmebagt brød og salat.
Gammeldags æblekage. Flødeskum.
Tirsdag 17/12
Svampetærte. Rødkål. Svampesauce.
Torsdag 19/12
Langbordsmiddag 18:30
2 slags sild. Rå løg og kapers.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Pisket smør og rugbrød.
Risalamande med appelsin/kanelsirup.
Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på, at madkultur også handler om at spise sammen med andre. Derfor mødes vi i Spisehuset på første sal hver tirsdag og torsdag og spiser sammen ved bordene – her møder du måske din nabo eller et helt nyt bekendtskab.
Det er husets kok, Thomas, der laver maden, assisteret af vores seje aktivister.
Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.
For at sikre en hyggelig fællesspisning for alle er det vigtigt at være opmærksom på følgende tidspunkter:
Serveringen begynder i Spisehuset kl. 18.00
Hent dine billetter i Caféen senest kl. 18.30
Sidste servering kl. 19.00
Spisehuset lukker kl. 19.30
Voksne: 95 kr. / børn (under 12 år): 45 kr.
Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18
Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.