Gør dig klar til endnu en lækker og inspirerende sæsonmiddag på Beboerhuset!
Vi byder igen velkommen i samarbejde med vores gode venner fra @Rødder, til en aften fyldt med forårets afgrøder, inspiration og rigtig god mad!
Du kan lære en masse om sæsonens råvarer, hvordan du kan tilberede, sylte, fermentere og smage dig til fantastiske danske, lokale måltider i sæson. Samtidig med, at du spiser de lækreste serveringer fra Rødders dygtige kokke.
Der er også en lille ting at tage med hjem, så du selv kan øve dig i, at få brugt hvad sæsonen tilbyder ude i markerne.
Vi får også besøg af regenerativ jordbruger Emma Rej Duckert, der har startet jordbruget Grønt fra Månen. Emma vil fortælle om at starte jordbrug op og om at være en del af det grønne generationsskifte i landbruget. Vores kok Magnus laver lækre serveringer med grønt fra Månen og andre lokale og økologiske små jordbrug. Serveringerne vil være tilsat forskellige fermenter, som giver retterne smæk på smagen, og som Magnus løbende vil fortælle om – hvordan de er lavet, og hvordan fermenterne kan være med til at skabe smagfulde grønne retter hele året rundt.
MENU
– Zurek med kartoffel, løg, æg og merian
– Brød med smør og rødbedepulver
– Grøntsagscarpaccio med fermenteret solbær, urteolie, ristede kerner og karse
– Asparges, olie citron, gulerodspulver, mat og kålblomster
– Glaserede gulerødder og radisser, smør, gulerodsferment, fenikkelfrø
– Spinat, frisk hvidløg og svampepulver
– Stegt kål med ingridærter, surkål, løg og masser af urter
Vi glæder os til at se jer!
Middagen er støttet af @nordeafonden
Kl. 18
Forsalg 250 kr: https://billetto.dk/e/saesonmiddag-med-rodder-x-beboerhuset-billetter-979674