ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00

Aflysning senest dagen før !!!
HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.

Spisehusmenu

MAJ:

1. LUKKET

3. Urtekrydret øko-svinekam og ratatouille m. bortolinebønner.

8.Vegetar: Forårsfrikassé m. majroer, gulerødder, spidskål, ærter, og grønne asparges. Nye kartofler og dild.

10. LUKKET (Kristi Himmelfart)

15. Butterchicken m. basmatiris og frisk koriander/ agurkerelish

17. Kalvefrikassé m. grønne asparges, ærter og nye kartofler.

22. Krydret lasagne m. okse- og svinekød, tomat, butternut og mozarella.

24. Kogt, røget sommerskinke m. nye kartofler og rygeostcreme m. radiser, purløg og citron.

29. Vegetar: Talleggio gratineret squash og svampe, tomatsauce m. kapers og oliven.

31. FERIELUKKET.

Dagens salat og friskbagt brød ad libitum