Tirsdag d. 6/12 kl. 20.00 Entré 70 kr:

Jannis Makrigiannis & Kim Las

To af de mere markante og veholdende navne fra den alternative danske musikscene spiller sammen i Beboerhuset til en enestående koncertJannis Noya Makrigiannis, manden og stemmen bag Choir of Young Believers og en af de største hjemmelige sangskrivere i nyere tid. På trods af Jannis for længst har opnået international anerkendelse med Choir of Young Believers - bl.a. som support for Depeche Mode på direkte invitation fra Martin Gore – har han bevaret kontakten til den københavnske alternative musikscene.Kim LAS (Lavet Af Sand (- eller noget andet der starter med 's')) er en særdeles aktiv herre – som musiker i forskellige konstellationer og solo, DJ, festorganisator etc. gennem de sidste 15+ år. Sammen med sin musikalske diversitet og uforudsigelighed gør det ham ligeledes til en alsidig herre, som er vanskelig at sætte i bås – fra elektro-pop i den mørkere ende med Money Your Love og i det mere avantgarde-rockede Mit Nye Band over en hel del eksperimentelle projekter.

Link til Billetter

Facebook Event

 

Onsdag d. 7/12 kl. 20.00 Entré 70 kr:

Little Village Country Music Club

Little Village Juleshow - All-Stars, glüwine and appleskiver!

 

Onsdag d. 14/12 kl. 20.00 Entré 60 kr:

Jacob Kirkegaard // Katinka Fogh Vindelev

Katinka Fogh Vindelev er kunstner, komponist og klassisk uddannet sanger med en særdeles smuk sopranstemme og arbejder inden for moderne klassisk og eksperimenterende musik. Hun har sunget, spillet, performet og komponeret både solo og i utallige sammenhænge – bl.a. med Efterklang og i klangkollektivet We like We, lige som hun har lavet musik til film og radio.

Jacob Kirkegaard er kunstner og komponist og arbejder i nøje udvalgte miljøer for at skabe optagelser, der bruges i kompositioner eller, kombineret med video billedsprog, i visuelt rumlige installationer. Hans værker afslører uhørt hidtil ukendte lydmæssige fænomener og præsenterer lytning som et middel til at opleve verden. Kirkegaard har optaget lydmiljøer så forskellige som underjordiske gejser vibrationer, tomme rum i Tjernobyl, arktiske kælvende gletschere og toner genereret af det menneskelige indre selv øre.

Kirkegaard har fremført en lang række koncerter og udstillinger over det meste af verden. Bl.a. MoMA i New York, LOUISIANA, KW i Berlin, Menil Collection og Rothko Chapel i Houston, Aichi Triennale i Nagoya, Mori Art Museum i Tokyo, Japan.

Link til Billetter

Facebook Event

 

Fredag d. 16/12 kl. 20.30 Entré 30 kr:

Lasse Aagaard (De Høje Hæle og Orcas)
Magnus Knudsen (Den Fjerde Væg)
lånte fjer

Akustisk aften på Christianshavns Beboerhus!
Søg væk fra decemberkulden og kom og hyg med din nærmeste til en akustisk trippelkoncert

Facebook Event

 

Lørdag d. 17/12 kl. 20.30 Entré 30 kr:

Sangbar Æ, Ø & Å

20.05 – 20.35 HZ and the Badass backing band
21.00 – 21.30 Nicklas Burman
21.50 - 22.20 Sebastian Mandel
Samt åben scene ml. HovednavneneTirsdag d. 20/12 kl. 20.00 Entré 70:

Bongo Instituttet

Bongo Instituttet - en 7-hovedet festdiktator indhyllet i lyd, lys og røg.

Musikken kaldes AcidLatin og CaribHop, en særegen blanding af latinrock, soca, reggae og hip hop. Og lysshowet; et hidtil uset antal juletræskæder, discokugler, politiblink, røgmaskiner og strobolys – som en pakistansk gaveshop på LSD. Derudover spiller Bongo Instituttet på så mange trommer, at de får Safri Duo til at ligne svensk harmonika orkester.

De 7 medlemmer stammer alle fra musikmiljøet i Køge. I dag er de spredt rundt i hovedstaden men finder med jævne mellemrum sammen i Bongo Instituttet – en slags hjemstavnsforening der altid spiller ved det traditionsrige julerock-arrangement i Køge. Engang forsøgte Bongo Instituttet at pensionere sig selv fra denne tradition, men der rejste sig et folkekrav om få dem tilbage. Efter et par år med lobbyisme og sågar en underskriftindsamling, kunne Køge stolt annoncere: ”Bongo Instituttet er tilbage”, og julen var reddet.

Bas: Nicholas Findsen (Hej Matematik, Stine Bramsen).
Keys: Joakim Pedersen (Ridin’ Thumb)
Scratch: Martin Bøge Pedersen (Ghettoblaster, The Loft)
Perc: Jesper Rytkov (Michael Carøe, Tamra Rosanes)
Perc: Jens Jones (Nick & Jay, Stine Bramsen)
Trommer: Karsten Mansa (Fistful of Dollars, Rocazino)
Sang, Gtr: Torsten Lefmann (Fistful of Dollars, Nikolaj & Piloterne)

 

Torsdag d. 22/12 kl. 20.00:

Django Jam

Genopstart af Django Reinhardt Jam i Beboerhuset .Som altid vil der være god stemning, massere af musik(ere), og god hygge.

Julen og det nye år står for døren, så vi tænkte, at en jam, inden året slutter, vil være et godt sted at starte. Så kom og spil med, lyt med eller dans til musikken. Til alle "gamle" og nye Djangofile derude: husk på at UDEN JER INGEN JAM og livet er for kort til ikke at jamme lidt Django.

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00