Fredag d. 17/2 kl. 20.00 Entré 50 kr.

Heidatrubador

Heiða (Heidatrubador) fra Island skal på en lille turne (Norge, Stocholm, Odense, Kbh, England, Frankrig, Belgien, Tyskland) og kommer i den forbindelse forbi Beboerhuset til en koncert.

Heiða har i over 20 år spillet og sunget i alle mulige (og umulige) bands på Island, men er nu alene med sin akustiske guitar.

Facebook Event

 

Onsdag d. 22/2 kl. 20.00:

Pascal Nichols & Nikolai Brix + Pervaiz Akthar & Mirwais Fedai


Pascal Nichols (trommer) og Nikolai Brix (saxofon) er begge velkendte ansigter på 'fri musik'-scenen i Europa. Pascal er den ene halvdel af duoen Part Wild Horses Mane on Both Sides, hvor han til dagligt flankeres af fløjtenisten Kelly Jayne Jones. Denne aften optræder han dog for første gang sammen med Nikolai Brix, der bl.a. er en del af grundstammen i kollektivet Shiggajon og Trulofa Trio. Den frie musik bygger på tanken om, at man kan skabe meningsfuld og sammenhængende musik ud fra intuitiv kommunikation. Musikken bliver på den måde heller ikke begrænset af forudbestemte ideer eller strukturer, men kan udvikle sig helt frit og bliver en tilgang, der tilstræber en intuitiv, spontan og spirituel tilgang til det at skabe musik. Musikken er opstået i en vestlig sammenhæng, men dens tilgang har mange ligheder med musikken i Mellemøsten og Indien, hvor improvisationen og det spirituelle og religiøse element i musikken også er meget fremherskende. I lighed med sufimusikken tilstræbes der også en form for musikalsk trance, som for nogen også kan have en religiøse eller spirituel betydning.


Pervaiz Akhtar (harmonium og sang) og Mirwais Fedai (tabla) spiller klassisk nordindisk/pakistansk musik, som også betegnes klassisk hindustani musik. Denne type musik findes også i Afghanistan, hvor den har fundet et særegent udtryk. I den klassiske nordindiske musik spiller improvisationen en meget stor rolle. Den nordindiske musik bygger på en årtusinder lang tradition, som er udviklet og forfinet gennem generationer. Der benyttes ikke notation i musikken, og den læres ved at lytte af efter en mester. Pervais Akhtar komponerer inden for en genre der kaldes kafi, og det er også en litterær genre inden for sufismen. Sufismen kan betegnes som islams mystiske retning, hvor der lægges stor vægt på det enkelte menneskes gudsforhold. I sufismen er musikken en vej til en særlig religiøs tilstand og kontakt med Gud. Der er både hinduer, sikhere og muslimer som spiller klassisk nordindisk musik. Ofte er der en udpræget religiøs tolerance i de musikalske miljøer, hvilket blandt andet betyder, at man ofte ser hinduer spille muslimske sange og omvendt.

Facebook Event

 

Lørdag d. 25/2 kl. 20.00 Entré 30 kr:

Sangbar Æ, Ø & Å

20.05– 20.35 Henning Weisdorf og Herrens Mark

21.50– 21.30 Ræling

21.50 - 22.20 Niss Stricker

- Samt åben scene ml. hovednavnene

 

Tirsdag d. 28/2 kl. 20.00 Entré 80 kr:

Django Jam feat. Robin Nolan

Django Reinhardt jam er glade for at kunne invitere jer til Koncert/jam med Robin Nolan.

Der vil være en en Lille koncert med Robin og husbandet som det første sæt, derefter er scenen åben.
Robin vil være aftenens jammaster og det plejer ikke at være kedeligt. Han har spillet med næsten alle inden for gypsy jazz verdenen, både Martin Taylor, Stochelo Rosenberg, Jimmy Rosenberg, Stephan Wrembel, Adrien Moignard, og mange flere.Inden aftenens jam er der mulighed for at deltage i en workshop sammen med Robin.
Det vil forgå i et lokale i Christianshavns Beboerhus fra kl 17:00 til 19:00. Workshppen vil være en god mulighed til at få svar på alt om teknik, anslag, små hemmelige krøller i gypsyjazzens verden, og i det hele taget få talt med Robin, om hans tilgang til denne niche stilart inden for jazz.
For tilmelding af Workshop, mail til, klarion5@hotmail.com, eller skriv herinde i forummet.
pris for workshop, med kaffe/the/vand, og snacks. 450 kr.

Som sædvanligt er alle velkomne på scenen, om der skal spilles eller synges. Så tag giutat, bas, violin, harmonika, sangstemmen med, og vær med til at gøre aftenen fantastisk og sjov.

Prisen for aftenens koncert og jam er 80 kr.

Husbandet er:
Michael Dahl - lead guitar
Jesper Riis - Kontrabas
Thomas Lund - Rytme

Facebook Event

 

Onsdag d. 1/3 kl. 20.00 Entré 70 kr:

Little Village Country Music Club

 

Fredag d. 3/3 kl. 20.00 Gratis Entré:

Morten Pedersen 5tet - release på pladen “Sammensurium”  (Barefoot Records)

+ Jesper Zeuthen trio

Morten Pedersen 5tet er et nyt band på den europæiske scene for freejazz og improvisation. Denne aften fejres den nye udgivelse “Sammensurium"Bandet ledes af Morten Pedersen (  Bla. The Mighty Mouse, JapGaf etc.), der har samlet et hold af nyskabende musikere – alle med stærke musikalske personligheder. Musikken er æterisk og et komplekst mix imellem komposition og improvisation. Musikken er luftig med plads til, at hver musiker kan farve og forme materialet. De komponerede elementer i musikken bibeholder samtidig en klar retning og stærk sound, med inspiration fra toneangivende grupper som Atomic og Anderskov Accident. Moderne nordisk jazz, hvor stærke melodier bliver blandet med åbne passager og drager lytteren med ind i et univers, hvor alt kan ske.

Aftenen byder også på en koncert med den legendariske saxofonist Jesper Zeuthen, som vil afslutte aftenen med sin trio

Line up Morten Pedersen 5et:
Morten Pedersen – Klaver
Johannes Nästesjö – Kontrabas
Håkon Berre – Trommer
Erik Kimestad – Trompet
Francesco Bigoni – Saxofon & klarinet

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00