k

 

 

 

 

 

Lørdag d. 3/9 kl. 20.00 Entré 60 kr

Exquisite Russian Brides + Felia Gram-Hansen

Exquisite Russian Brides er Marc Kellaways soloprojekt, der først og fremmest specialiserer sig i massive akustiske og elektriske droneflader, hvad enten de frembragt af cello, harmonika eller mere insisterende og pulserende lydskulpturer, tape cut-ups, synth improvisationer eller meditativ minimal-musik. Projektet har eksisteret siden starten af 00'erne – med en hel del udgivelser på bagen - som en rejse i lyd, der aldrig synes at ophøre, og hvor den musikalske opfindsomhed og grænsesøgende nysgerrighed stadig er intakt.

Felia Gram-Hansen er uddannet fra Skolen for Mediekunst på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Hun arbejder både med performance og installationer og afsøger et felt, der ligger imellem disse. Ud over hendes arbejde som billedkunstner, er hun trommeslager og har bl.a. været en del af orkestret Thulebasen. I sine værker har hun særligt fokus på relation mellem kropslige bevægelser og de processer, der danner baggrund for lydlige, musikalske fænomener.I værket Circular sound, der er et samarbejde med Koreograf og danser Karis Zidore Christensen, oversættes rummets akustiske afmærkninger til bevægelse, der igen omdannes til lyd. Publikum bliver budt indenfor i en skabelsesproces,"
Medvirkende: Karis Zidore Stine Frandsen Felia Gram-Hansen

 

Lørdag d. 10/9 kl. 20.00 Entré 120 kr - Forsalg 100 kr: Kan købes her

Det Hvide Snit i boksering - Old School teatersport

Det Hvide Snit har taget de gamle boksehandsker på, og er nu klar til lægge rivaler og fjender i bundløs koma! Det er tid til det store opgør!

Snittet genopliver den gamle teatersportkamp, hvor 2 grupper udkæmper en blodig kamp om publikums gunst i en boksering; hvem er sjovest, hvem er hurtigst og hvem er klogest?

Publikum bestemmer udfaldet af alle kampe, og er desuden udstyret med blomster de kan kaste efter skuespillerne, når de præsterer, og våde svampe de kan kaste efter dem, der dummer sig! Der vil også være mulighed for at spille på udfaldet af de enkelte kampe! Og selvfølgelig kan man drikke sig i hegnet under kampen!

Man vil opleve nummerpiger med ny opererede  bryster, drinkspiger på rollerblades, uretfærdige dommere og et par langt ude overraskelser!

Der er således lagt op til et brag af en kamp og fest, hvor alle tricks gælder (inklusiv slag under bæltestedet), når Det Hvide Snit møder de impro-grupper de virkelig hader!

Den bloddryppende kamp finder sted i den store sal i Christianshavns Beboerhus den 10. september kl. 20.00   

Facebook link

 

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00