Fredag d. 23/3 kl. 20.00 Gratis Entré:

Lars Enggaard release koncert

Lars Enggaard har i mange år indgået i forskellige bandsammenhænge som trommeslager. Nu springer han ud som solo artist. Hans lyd er dyb, melankolsk, og har et skrøbeligt udtryk over sig. Han formår at skabe et univers, hvor hans sange fremstår nærværende, som bakkes op af lyriske skildringer af identitet og kærlighed. Med hans ærlige stemme i centrum bliver hans folk-pop lyd, støttet op af akustiskguitar, elguitar trommer, bas, violin, og keys.

 

Fredag d. 23/3 kl. 20.00 60kr

Victor Herrero

Den spanske guitarvirtuoso, Victor Herrero, boede som dreng i kloster vest for Madrid. Hans tid i klosteret har i stor stil formet hans kunstneriske virke. Her lærte han at synge/chante århundrede gamle tekster på Gregorisk og Mozarabisk, af benediktinske munke og hans bånd til den andalusiske musik er fortsat intakt. Han har siden rejst Europa tyndt med klosterets drengekor, haft succes med det spanske psych-rock band Cicely og etableret samarbejder med folk/world-musikere verden over. Hans musik er sammensat af de forskellige stilarter som har præget hans livsrejse - fra tiden i klosterkoret til ungdomsnerven i undergrunden frem til i dag som anerkendt verdensmusiker på guitar. Lige dele klassisk, folklorisk og kontemporært.

Listen over Victor Herreros samarbejdspartnere er omfattende og imponerende: Michael Gira, Keiji Haino, Luzmila Carpio, Baby Dee, Master Musicians of Joujouka, Josephine Foster, Sonny Simmons, Ed Askew, Arlt, Marisa Terzi, Alasdair Roberts, Eric Chenaux, Tomi Simatupang, Paz Lenchantin, Gyda Valtysdottir, Abdellah el Gourd, Norberto Lobo, Michael Zerang, Nat Baldwin, Lorena Álvarez, Shahzad Ismaily, etc


Allofon
Jens Peter Møller (kontrabas/elektronik)
Tyge Jessen (trompet/elektronik)
Oda Mathilde Holstad Dyrnes (cello)

 

Lørdag 24/3

BS20 - Trip On er et band hvis største mission er at genintroducere Trip hoppen til folket!

Bandet er navngivet efter Bristols postnr. - byen hvor Trip Hoppen blev født - og som udtryk for respekt og beundring for Portishead (en stor indflydelseskilde) der navngav deres band efter en lille landsby udenfor Bristol. De stræber efter at skabe en lyd der kombinerer det analoge med en mere kontemporær elektronisk lyd, som blæser folket omkuld.

Bandet består af:
Sidsel M R Nygaard-Vocalist
Jonni Rottman-DJ
Anders Bille-Bassist
Thor Olsen-Drummer

Claus Poulsen
Elektronisk "medium" improviseret med coltranofon og elektronik - let og dynamisk.

 

Fredag & Lørdag 29-30/3 kl. 12-17

 

 

Lørdag 7.4 kl.16 Entré 70 kr,

Bozena Wetchacz er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København ved Lars Trier . Fra 1998-2000 modtog hun flere legater til et studieophold i Berlin ,bl.a. af Dronning Margrethe og Prins Henrik fond,hvor hun havde tæt samarbejde med Marco Socias.

Hun deltog allerede som 14-årig i sin første konkurrence og som 16-årig vandt hun Ogolnopolski Konkurs Gitarowy i Strzelce Krajenskie. Bozena har deltaget i mesterklasser med bl.a. Julian Bream, John Mills, Hopkison Smith, Luis Zea, Hubert Käppel, Costas Cotsiolis, Roland Dyens .

Bozena er bosat i Danmark og er særdeles efterspurgt som solist. Hun optræder jævnligt med orkestre og ind og udland ved recitals som sologuitarist. Som kammermusiker arbejder hun fast sammen med både strygere, blæsere og sangere. Hendes repertoire er usædvanligt bredt og omfatter værker for sologuitar, guitarkoncerter med orkester og kammermusik fra Bach, John Dowland og Vivaldi over Giuliani, Sor, Albeniz, og Tárrega til nye komponister som Astor Piazzolla, Louis Glass og Leo Brouwer.

Bozena har arbejdet sammen med cellisten Johan Krarup og violinisten Anton Lasine samt tværfløjtenisten Sergej Tikhonov. Hun har desuden tidligere arbejdet sammen med forhenværende 1. solocellist i Berlins Symfoniorkester og tidligere medlem af Kontra Kvartetten Hans Nygaard.

 

 

AFLYST

Onsdag 11/4 kl.20 Entré 50 kr.

Kasper Guldberg & Wesley Spyke

Akustisk Duo med forbilleder som Leonard Cohen, Ray Davies, Bob Dylan & John Lennon.

Lyt På Spotify

 

Fredag 13/4

WE LIKE WE
We like We er et eksperimenterende performance- og lydkollektiv, der trækker på en helt særlig blanding af kollektivistiske arbejdsprocesser, klassiske instrumenter og musikalske baggrunde i deres samarbejde.

We like We udgøres af Katrine Grarup Elbo (violin) Josefine Opsahl (cello) Sara Nigard Rosendal (percussion) og Katinka Fogh Vindelev (vokal). De er alle fire klassisk uddannet men deler samme passion for at udforske, eksperimentere og skabe deres helt egen og særlige lyd. We Like We er drevet af intuition og leg og i deres samarbejder skaber de musik, som bevæger sig uden for gængse genrebetegnelser, hvor både nordisk folk og avantgarde kompositionsmusik er musikalske afsæt.

BONA FIDE
Bona Fides musik handler om tro håb og kærlighed. Med rødder i den tidlige country og folk skaber Bona Fide minimale kompositioner med vokal og guitar, hvor teksten er i centrum. Klassiske westerns og græsk mytologi befolker sangene, hvor lyset blænder og mørket taler. Bona Fide består af Sofia Luna (komposition/tekst/vokal/ guitar) og Emil Palme (guitar/arrangement). Emil Palme er blandt andet med i det prisbelønnede musikalske kollektiv Boujeloud, duoen Yngel og udvekslingsprojektet Avantguitar for eksperimenterende guitarister fra hele verden.

OTTO A TOTLAND
Den talentfulde, norske ambientmusiker Otto A Totland har med de to albums Pinô og The Lost høstet et væld af roser og flotte anmeldelser. De er indspillet i Nils Frahms Berlinbaserede musikstudie (Durton Studio) og indeholder både kompositioner og improvisationer. Otto A Totland er bedre kendt for hans rolle i den succesfulde norske ambientgruppe Deaf Center. Selv lever han et stille liv i en lille by udenfor Oslo. Totlands musik er delikat, melankolsk og skønhedssøgende, og den står på mange måder i skarp kontrast til de negative tendenser, som konstant øger presset og tempoet i samfundet - hvor lyden og støjen aldrig helt hører op.Fredag d. 20/4 kl. 20.30 Entré 75 kr:

Falden Rysgaard

Efter en pause på nogle år, har du nu muligheden for at genopleve Ann
Falden og Lisbeth Rysgaard med sange fra deres albums og historier fra de
varme lande.
Igennem 10 år turnede Falden Rysgaard landet tyndt og spillede mere end
1000 koncerter på alt fra huskoncerter i private hjem til festivaler. De sled et
par biler op på turerne gennem DK,Tyskland og Norge og indspillede 2
anmelderroste albums. Lisbeth spillede showcases i USA og hvor nogle af
sangene fik en del airplay både i USA og på P4 herhjemme. Det 2. album,
roadpladen "Kaleidoscope", blev skrevet, produceret og indspillet på en større
tur fra syd til nord i New Zealand.
”Det er vaskeægte folkmusik der får en til at tænke på knitrende lejrbål,
varm kaffe i emaljekrus og gode historier fra det virkelige liv. Falden
Rysgaard er fine, sødmefulde og stærke sammen ” –Tine Bendixen, Alt
for damerne
"Det er moden og reflekterende musik med tekster, der handler om noget.
Utroligt velspillet og velsunget. Og så synes jeg, at det er fedt med nogle piger,
der har krudt i røven. – Alex Nyborg Madsen, DR
Udover Falden Rysgaard, spiller Lisbeth Rysgaard også med Gasoline og
Stereolove og Ann Falden med sit eget elektroniske projekt Lydlandskab,
duoen Nye Mennesker og er producer for Fangekoret

 

Lørdag 21/4

FOYA er en svensk/dansk septet, som spiller egne kompositioner. Bandets musik er udtryksfuld og fyldt med dynamiske variationer. Teksterne tager udgangspunkt i bandmedlemmernes egne livserfaringer, og understøttes af fængende melodier, og et samspil og arrangement der udforsker musikken følelsesmæssigt, og giver medlemmerne plads til at lege og improvisere. Gruppen henter sin inspiration fra både den traditionelle og den nye nordiske jazzscene og skaber musik, der udforsker "swinget", og kombinerer det med en moderne, nordisk sound.

Sang – Jenniefer Carmdal (SE)
Alt sax – Amalie Dahl (DK)
Tenor sax – Marius Zeeberg (DK)
Guitar – Gustav Alte (SE)
Klaver – Jonathan Persson (SE)
Kontrabas - Aleksandar Ljubomirovic (SE)
Trommer – Johannes Bohn (DK)

 

Fredag 29/6 kl. 19.30 Entré 90 kr.

Finn Irs

Køb Billet Her

Siden udgivelsen af sin EP "Usvigeligt Lykkelig – med Dylan og dig" i oktober sidste år har Finn Irs i flere omgange været blandt de mest spillede på DR’s P5. Med sange som ’Tabte Horisonter’, ’Som Den du Er’ og ’Afdansningsbal’ har han markeret sig som et nyt og spændende navn på den danske musikscene.

Nu har Finn pakket en kuffert med sine allerbedste sange til en lille forårstur, som vil bringe ham rundt omkring på de danske spillesteder. Finn er en klassisk singer-songwriter, med ærmet fuld af charmerende historier om kærligheden og livet, garneret med iørefaldende omkvæd. Stilistisk smager det måske lidt af Krebs, Afzelius og Dylan, men er først fremmest Finn Irs. Kendt territorium, men helt ny musik.

Der er ingen kaniner i den hat, som er blevet Finns varemærke i tiden efter X Factor. Mange husker stadig, hvordan Finn og Rie indtog sendefladen på DR, som tiltrængte repræsentanter for de voksne seere, og hvordan duoen helt uden hokus pokus satte musikken i centrum og fortolkede klassikere som Low og Neil Young.

Men nu handler det kun om Finns egne ligefremme, fængende og fine sange. Der er ro på bagsmækken og tid til refleksion. Finn har noget på hjerte. Han har nogle historier i bagagen, som handler om det liv, vi alle sammen lever på godt og ondt.

Præcis det, kan du opleve på første parket, når Finn lægger vejen forbi Christianshavns Beboerhus frerdag den 29. Juni. Musikken leveres med stort musikalsk overskud af Finns skønne hold af spitzenklasse-musikere. Vi ses!

Lyt her: YouTube

Se mere: Finnirs.dk

 

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00