k

 

 

 

 

 

Lørdag d. 25/5 kl. 20.00 Entré 60 kr

I samarbejde med Fanø Free Folk Festival:

Mute Swimmers + Ghost Flute & Dice + Áine O’Dwyer

Irske Áine O’Dwyer har tidligere gæstet Danmark som en del af kollektivet United Bible Studies ved Fanø Free Folk Festival. O'Dwyer har harpe som sit primære instrument, men spiller også en række andre instrumenter og har bl.a. høstet store roser for sine avantgardistiske kirkeorgelindspilninger på "Music For Church Cleaners Vol I & II". O’Dwyer tager meget ofte udgangspunkt i det stedspecifikke, rummet og lydene, hun omgives af, og hun er kendt for at udforske nye veje i improviserede samarbejder med andre kunstnere.

Engelske Mute Swimmer har til daglig base i Berlin - men han har også skabt sig et navn i Danmark med sine stærke sange, litterære tekster og intense performance. Centrum for sangene er en tilbagevendende reflektion over den til tider absurde relation mellem musiker og publikum. Selvom udgangspunktet med guitar og vokal kan forekomme traditionelt, så udfordrer Mute Swimmer både sig selv og publikum i helt nye retninger ved sine performances.

Ghost Flute & Dice er et solo/klaver-projekt af den danske pianist Mikkel Almholt. Projektet tog for alvor form tilbage i 2009, da Almholt begyndte at udforske klaverets muligheder med effekter. Siden da, har øvelsen bestået i at ramme en helt særlig lyd, følelse, stemning ved brug af nye teknikker, set ups og kunstneriske samarbejder. Ghost Flute & Dice har udgivet 2 albums og turnerer i øjeblikket Tyskland.

Danske Dendron Records er DJs på aftenen.

Facebook Event

 

Fredag d. 28/5 kl. 20.00 Entré 20 kr.

Sangbar Æ, Ø & Å

20.00 – 20.35 Chili goes Chili
20.55 – 21.30 Gry Harrit
21.50 - 22.25 Marc Facchini
Samt åben scene ml. Hovednavnene

Chili goes Chili
Chili Djurhuus var i sin tid bagmand og tovholder på musik&lyrikscenen ”Kultursalonen”, som var den åbne scene på Christianshavns Beboerhus, før Sangbar Æ,Ø&Å's tid. - vi ser frem til et glædeligt genhør.
Chili Djurhuus leverer kraftfulde og ekspressive sange, sunget med stor intensitet.
https://www.youtube.com/ watch?v=ZHBYaj6rjb8
https://www.facebook.com/ chiligoeschili

Gry Harrit
Som korsanger for bla. Sebastian, og andre kendisser, har Gry Harrit udviklet en stor stemme, som du kan høre i hendes sange, som har klare referencer til den danske popmusiks storhedstid i 80'erne.
https://www.youtube.com/ watch?v=9hg7Kuz27X8&list=PL 1fvGsTfLlrlbPozWOOp0cf8JmX 6c6YJd
http://gryharrit.dk/

Marc Facchini
Marc Facchini har tidligere gæstet Sangbar Æ,Ø&Å i forbindelse med CV.Jørgensen hyldest-aftnen, hvor hans vokal gjorde sig bemærket.Han debuterede I 2014 som solo artist med EP’en "Alene med Marc Facchini" og har derefter indspillet albummet "Vidunderlige drømme" som netop lige er udkommet.
https://www.youtube.com/ watch?v=_heVJjrn9_I
https://www.facebook.com/ marcfacchinissange/

 

Fredag d. 3/6 kl. 19.00 Entré 20 kr

Acorn Falling

Acorn Falling blev skabt i 2009 af Lars Kivig fra det københavnske instrumentalband My Beloved. Oprindelig var Acorn Falling tænkt som et soloprojekt, men som musikken og ideerne udviklede sig, gjorde behovet for nye instrumenter og elementer i lydbilledet det ligeså. Og herfra gik det stærkt: Tre måneder efter begyndelsen havde Acorn Falling John Contreas fra Current 93 på cello inde over projektet. Herfter fulgte Thomas Wydler fra Nick Cave and the Bad Seeds og en lang række musikere, som periodevist har spillet med i Acorn Falling i forskellige konstellationer. Bl.a. Tomas Ortved (SODS/Sort Sol + Alive With Worms), Iver Ask Overgaard (My Beloved + Of the Wand and the Moon), Peter Principle (Tuxedomoon + Zero Gravity Thinkers), Meagan Palmer (The Dream Lovers + Backworld).

Musikken bevæger sig fra eksperimenterende og stemningsfyldt ambient over dybe og komplekse genreopløsende instrumentale kompositioner til mere konkret sangskrivning med vokal. En atmosfærisk lydmasse, der kan beskrives som smuk, melankolsk og til tider mørk.

Acorn Falling har spillet på bl.a. Nordic Music and Poetry Festival 2013, 4 Hour Festival 2012, Roskilde Festival 2011, Festival of Endless Gratitude 2010.

Line up:
Lars Kivig, Thomas Husmer (ex-Efterklang), Frederik Teige (ex-Efterklang), Danny Søndergaard (My Beloved)Onsdag d. 8/6 kl. 20.00 70 kr

Andreas Pallisgaard (Son Ash) + Nils Gröndahl & Maria Laurette-Friis

Producer og multiinstrumentalist Andreas Pallisgaard spiller med sit soloprojekt Son Ash med synthesizeren som hovedinstrument. Son Ash har en plade på vej, og denne aften er givetvis et godt bud på, hvad vi har i vente. Andreas Pallisgaard har opbygget et efterhånden omfangsrigt bagkatalog som producer og musiker i f.eks. Pinkunoizu, Le Fiasko, Musik For Seks Elektriske Guitarer og senest med den synthesizer baserede duo Anden Enhed, der har spillet nogle anmelderroste koncerter bl.a. i Jazzhouse.

Nils Gröndahl kendes bedst som violinist, savspiller og effektmager i den danske gruppe Under Byen. Men sideløbende med engagementet i Under Byen – såvel som i bl.a. Broken Twin og The Liberty Balance - har Nils Gröndahl de senere år markeret sig som solo-artist, ligesom han har indgået nye samarbejder. - Som denne hvor han aften danner duo med Maria Laurette-Friis.


Foto: Michael Boe Laigaard

Maria Laurette Friis er komponist, improvisatør, vokalist og multi-instrumentalist. Som komponist og producer har hun udgivet tre kritikerroste og prisbelønnede albums med bandet Tys Tys. Siden 2006 har hun fokuseret på solo-arbejde og forskellige udgaver af sit Fritz Fontana Ensemble. Endvidere har hun på fornem vis dannet duo med Pamelia Kurstin (US), theremin. Maria Laurette Friis har skabt sit helt eget originale frirum, der bevæger sig ubesværet fra folk over viser og jazz til en art avantgardistisk kabaretmusik.

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00