Onsdag d. 24/5 kl. 20.00 Entré 70 kr:

Brynje + Jaleh Negari & Andreas Pallisgaard

DJ: Andreas Führer

Brynje udgøres af brødrene Asger and Holger Hartvig, begge kendt for deres aktive roller i det progressive kunstnerkollektiv Synd og Skam. Udgivelserne, ”Til De Der Vil Lave Museum” og ”Den Højes Tale” vidner om en kritisk stillingtagen til det kontemporære kulturforbrug og ikke mindst en vision og evne til at skabe nye forbindelser mellem avantgardistisk kunst og en moderne lyd. På de nævnte udgivelser har kunstnere som Asta Arskrog, Cæcilie Trier, Domprovsten og G Djeep lagt vokaler til musikken og de er begge mastereret af Peter Peter. Med Brynje, som I denne sammenhæng optræder som kvartet med Stephanie bech og Nina Cristante, ved man aldrig hvilken form koncerten vil tage, men det bliver som altid spændende at følge.


Det er som trommeslager i den internationalt anerkendte gruppe Selvhenter, vi bedst kender Jaleh Negari, ligesom hun har spillet i bands såsom Pinkunoizu, Le Fiasko og ageret vokalist og keyboardist i gruppen Valby Vokalgruppe. I eget navn er udgangspunktet stadig percussion, men med en anderledes tilgang og udvidet instrumentering, der inkluderer gonger, syngeskåle, klokker, synths.
Negari spillede sin solodebut koncert i Beboerhuset, en fremragende optræden i december 2014 med et nyt slagtøj-setup bestående af asiatiske gonger, fundne metalgenstande, woodblocks m.m., og koncerten kan set i bakspejlet betragtes som et forstudie til albummet ”Arch Waves, idet kimen til en del af materialet opstod og udsprang fra netop denne koncert. Nu er vi på den anden side af udgivelsen, der udkom sidste år, og kommer utvivlsomt til at høre hendes musik i en mere videreudviklet form.

Som producer og multiinstrumentalist har Andreas Pallisgaard opbygget et efterhånden omfangsrigt bagkatalog; som musiker i f.eks. Pinkunoizu, Le Fiasko, Musik For Seks Elektriske Guitarer, den synthesizer baserede duo Anden Enhed og som producer står han bag bl.a. netop Jaleh Negaris ”Arch Waves”.
I solo regi spiller og udgiver Pallisgaard under navnet Son Ash med synthesizeren som hovedinstrument, og der vil givetvis være elementer herfra, når han denne aften træder på scenen med Jaleh Negari.

DJ (før og efter): Andreas Führer


Facebook Event

Fredag d. 26/5 kl. 20.30 Entré 50 kr:

El Ray + Unwanted Tattoo

Surf meets rawk 'n' roll!

Københavnske El Ray , er garanter for en alsidig og sikker stil med en lyttevenlig lyd. De leverer et moderne ”surf with a twist” der på samme tid nikker anerkendende til fortidens koryfæer. Det vides, at alle deres optagelser af albums og singler er foregået under meget anderledes vejrforhold end de kaliforniske og meget langt væk fra den solbeskinnede tilværelse på den amerikanske vestkyst. Det giver måske udslag i deres musikalske udtryk, der både giver publikum kuldegysninger og en hårrejsende Instro-surf oplevelse!

Med El Ray på scenen inviteres i med på et vildt ”ride” på surfbølgen.
Som de selv siger:
Better Surf Than Sorry - it's time to join the party!

Lyt med her:
https://www.youtube.com/ watch?v=JwgfzvNyHoU

Unwanted Tattoo lader til at være det perfekte navn til denne akavede Rock n Roll kvartet, men der må da være mere til bandet end et passende navn? Alle bandets medlemmer har været med i succesfulde bands, såsom ”the Lovehandles”, ” Faroutski”, ”the Waldo's” og har varmet op for store navne som ”Leatherface”, ”Dead Moon”, Deus, Vice Squad, Rashit og mange andre.

Unwanted Tatoo er blevet sammenlignet med bands som The Cramps og the B-52s - men det er jo bare for kedeligt, mener de selv. Deres stil er “no bullshitting” og du vil med sikkerhed kunne genkende lyden fra radioen! Den er nemlig meget “catchy” og bandets fokus er, at sætte gang i festen og vække mindelser om barndommens dansen rundt i stuen.

Væk din nysgerrighed her:
https://www.youtube.com/ watch?v=mp-_IvmqKek

Facebook Event


Mandag d. 29/5:

AFLYST: Christopher Bollyn (US)

Foredrag om skandinaviens rolle i terror

Tirsdag d. 30/5 kl. 20.00 Entré 50 kr:

Django Jam

Django Reinhardt jam.

For at holde liv i den Niche-jazz som Django's musik var, er der jam hver den sidste tirsdag i måneden. Det er lokale musikere der, har kastet sin kærlighed over django's lydbillede, og spiller hver jam med sjæl og stor passion for musikken. Vi har gennem de mange år som Django Reinhardt jam har eksisteret haft fornøjelsen af, at have haft mange gæstemusikere på besøg.
Det er med et højt musisk niveau og altid en god stemning, når der spilles op til jam i Beboerhuset. Det holder vi fast i, og glæder os hver gang til at byde alle velkomne på scenen, eller som publikum.

Så kom og spil med, lyt med, syng med. Tag din guitar, bas, mundharpe, violin, sav eller andet instrument med.
Der er altid plads til en til på scenen.

Aftenens jam-backing-band er:

Michael Dahl. Lead guitar
Jesper Riis. Kontrabas
Thomas Lund. Rytme, sang og jammaster

Facebook EventFredag d. 2/6 kl. 20.00 Entré gratis:

Hagenville

IT'S... HAGENTIME!

Hagenville er nu klar og vil for første gang invitere dig til vores helt egen koncert!

Vi har nu fået skrevet en bunke fede sange (synes vi selv) og mener at det er på tide, at du også får dem at høre LIVE!

Så kom til Hagenville…vores fristed, hvor vi udfolder vores ubetinget kærlighed til musik og blander de amerikanske musiktraditioner med vores nordiske blod.

Der er fri entré og det er helt op til dig om du vil give en lille donation til f.eks. flere indspilninger, en lillle en til kaffen eller til nogle guitar reparationer, som er nødvendige når det går hedt for sig?!!!

Thomas Mørch / lead vokal & akustisk guitar
Joppe Kelkka / lead guitar, & kor
Søren Poulsen / akustisk guitar & kor

Vi glæder os til at spille for dig!!

Smagsprøver her
https://soundcloud.com/ user-236629083


Facebook Event

Fredag & lørdag d. 2/6 & 3/6 kl. 16.00 & 21.00 begge dage:

Toves Tango

Teaterforestilling i Salen:
TOVES TANGO er en fortolkning af Tove Ditlevsens digte, hvor dans, poesi og musik mødes i en scenisk helhed. Digtenes form og følelsesmæssige udtryk er fundamentet for koreografien og omdrejningspunkt gennem hele forestillingen. I TOVES TANGO skaber musikken, sangen og tangoen en ekstra dimension til Tove Ditlevsens digte med dybde og kontrast til digtenes billedverden og digterens eget liv.

Mere info og billetter på www.cphstage.dk

Onsdag d. 7/6 kl. 20.00 Entré 80 kr:

Little Village Country Music Club

+ Special guest

Country music & good times!


Fredag d. 16/6 kl. 20.00 Entré 50 kr:

Esben Amdisen og de blege mænd i sort

Esben Amdisen spiller rå og uspoleret folk/rock, der trækker tråde til både 60′ernes visesangere og nutidens rockscene. Det er musik der med nærvær og humor portrætterer personer, der bevæger sig i randområdet af samfundet og personligheden. Sangene er på dansk og primært i mol.
Esben har med backingbandet "De blege mænd i sort" i 2016 udgivet vinyl-albummet "De lokkende lys" og EP'en "Sange i sort" fra 2014.

Facebook Event

 


Fredag d. 23/6 kl. 20.00 Fri Entré:

Sankt Hans på Volden:

Bål & Brand

Mere info følger


Fredag d. 30/6 kl. 20.00 Entré 60 kr:

GREY & MIANNE + RICK TITRÖ

Duoen "Grey & Mianne" spiller hinandens sange i bedste song-swap-stil. Sarah & Camille giver altid deres publikum en intim og nærværende oplevelse, som både bringer smil og tårer frem. Forvent smukke originale sange og uimodståelig tostemmighed ledsaget af guitar og autoharpe

Denne aften har de to danske singer-songwritere inviteret en svensk kollega til byen, nemlig visesangeren Rick Titrö.
Rick har studeret på Visskolan i Västervik, og i 2014 udgav han debutalbummet "Serenader längs Ensamhetens Boulevard".
Rick skriver sange i mange forskellige genrer -altid med en skarp samfundsmæssig vinkel- og han udviser ligeledes en stor interesse for menneskesindets små krinkelkroge. Se frem til viser fremført energisk på guitar og mundharpe - viser som lige så godt kunne have været en del af punken.

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00