Fredag d. 7/7 - Lørdag d. 15/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

SONG X - CPH JazzFestival i Beboerhuset


Song X er et nyt koncerttema på Copenhagen Jazz Festival 2017, der fokuserer på mødet mellem sangskrivning og improvisation. Artisterne kommer fra den eksperimenterende del af singer-songwriter-miljøet. De skaber sange, der bevæger sig på kanten af de nuværende genrebegreber, og som blander personlig sangskrivning med en fri tilgang til performance, lyd og udtryk.

Koncertrækken arrangeres i samarbejde med Christianshavn Beboerhus, der er beliggende i Dronningensgade, som indtil 1975 husede Kofoeds Skole. Foruden at at være bydelens eneste kulturhus med aktiviteter som fællesspisning, værksteder, minibiograf med mere, så driver Christianshavn Beboerhus en helårsaktiv musikscene med alternative navne fra den danske undergrundsscene.

Tak til DJBFA (Danish Composers and Songwriters) og Copenhagen Jazz Festivals hovedbidragsyder Nordea-fonden.

 

Fredag d. 7/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

Clarissa Connelly - Song X

Den eksperimenterende singer/songwriter, Clarissa Connelly udgav sidste år sin debut på det aarhusianske båndlabel, Brystet. Connellys sange ligger i et spændingsfelt mellem elektronisk musik og ny popmusik, der bliver personliggjort ved hendes særegne, dybe røst og vokalharmonier, hvilket blandt andet har betydet, at hun blev udvalgt som support af Bisse.

Facebook Event

 

Lørdag d. 8/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

Kasper Them Larsen - Song X

Kasper Them Larsen har som solist optrådt og udgivet country-inspireret musik under navnet Far. Denne aften præsenterer han nye sange i et bandformat med Asger Valentin, Bjarke Valentin m.fl. på bl.a. trompet og basun. Kasper Them Larsen arbejder i øjeblikket på en opfølger til debuten "Sange" fra 2014."

Medvirkende: Kasper Them Larsen, Asger Valentin, Bjarke Valentin

Facebook Event

 

Søndag d. 9/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

The Nielsen Sisters - Song X

Forfatteren, sangerinden, performeren og dramatikeren Madame Nielsen udgav i foråret dannelsesromanen INVASIONEN baseret på sin vandring i flygtningestrømmen op gennem Europa i efteråret 2015. I tidligere liv var hun bl.a. kendt som Claus Beck-Nielsen og senere fra Das Beckwerk, fra sin mission til Irak i 2004, hvor hun indførte demokratiet i kasseform, og fra sin optræden i verdens brændpunkter som Miss World. The Nielsen Sisters spiller sangene fra deres seneste album “Love & Peaces”.

Medvirkende: Søster Nielsen, Søster Anja, Søster Bosse og Søster Simon

Facebook Event

 

Mandag d. 10/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

Bess - Song X

BESS er sanger og producer. Hun arbejder med performance, elektroniske kompositioner, frit flow af masker og udtryk i både sit visuelle og soniske sprog. I vinter blev hun uddannet som sanger på Rytmisk Musikkonservatorium København og er nu bosat i London. Senest har hun samarbejdet med kunstneren Christopher Tym om det audio-visuelle kunstprojekt 'Kiss Me Click — The Visual Album'.

Denne aften vil hun præsentere materiale i midten af sin skabelsesproces, med feministiske temaer, produktionsmæssig eksperimenteren og masser af fuldstændig ufuldendt nærvær.

Facebook Event

 

Tirsdag d. 11/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

Jeppe Kjellberg (Who Made Who) - Song X

De fleste kender Jeppe Kjellberg for samarbejdet med Palle Mikkelborg eller som guitarist og sanger i den sprælske indietronica-trio, WhoMadeWho. Nu er Jeppe Kjellberg klar med første soloudspil og annoncerer i samme ombæring udgivelsen af albummet, “Circles”, der udkom i maj. Hvor WhoMadeWho er garant for fest og løssluppen vildskab, er Kjellbergs soloprojekt mere indadvendt. En slags omsluttende og introspektive tømmermænd, med hvad der dertil hører af selvransagelse og indre refleksioner.

Facebook EventOnsdag d. 12/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

SAV - Song X

Sav er en vokal/guitar-duo med fokus på eksperimental, improviseret musik, der bryder grænsen mellem musik og lydkunst. Med ekspressiv, melodisk guitar og theremin-lignende, smuk vokal skaber guitarist Lars Bech Pilgaard (SVIN, Bavaria) og sanger og tangentspiller Mija Milovic (Kvindebandet, Silent Atoms) en kompromisløs intensitet og sender lytteren igennem et lydunivers, der udfordrer den generelle opfattelse af duoformatet.

Facebook Event

 

Torsdag d. 13/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

Dorothy Parker – Song X

Sideløbende med arbejdet i sine mere kendte bands og projekter som Distortion Girls, Flowers of yes og Exquisite Russian Brides har Marc Kellaway i snart over 10 år arbejdet under alter-egoet Dorothy Parker.

Oprindeligt var Dorothy del af bands som The President's Heart og Boy on Boy, men siden 2014 har hun optrådt solo i en række performances, hvor hun bevæbnet med høje hæle og hjemmelavede diagrammer har foredraget og sunget om sproget, verden, sangens magt og den politiske kunsts grænser, kulminerende i foråret 2017 med performancen "Silence & Trust" - et koncertbaseret forsøg på at vælte den siddende regering med sang.

I foråret 2017 udkom Dorothy's debutalbum "Several Hits" - en serie skæve, psykedelisk støjende elektroniske popsange indspillet og produceret af bandkollegaen Tanja Vesterbye Jessen (Distortion Girls mv.) - og det er dette materiale, Marc, Tanja og Dorothy m.fl. vil præsentere i en helt særlig liveudgave på Christianshavns Beboerhus under Copenhagen Jazz Festival sammen med det til lejligheden dannede Dorothy Parker Band.

https:// dorothyparker.bandcamp.com/

Facebook Event

 

Fredag d. 14/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

Perlemor – Song X

Da Gry Bagøien i 2016 besluttede sig for at at lære at spille på klaver, fik hun et orgel med, da hun købte klaveret fra den lokale missionskirke, Klaveret faldt af bilen på vej hjem, midt på landevejen... så stod hun der med et orgel... Hun gik derfor i gang med at komponere sange på orgelet. Det var begyndelsen på Perlemors eksistens.

Line-up: Rasmus Møldrup (bas og lapsteel), Nicholas KIngo (orgel, harmonika, sav), Gry Bagøien (vokal og lydkollager), Claus Hugo Nielsen (trækbasun), Igor Radosavljevic (tværfløjte og percussion)

Facebook Event

 

Lørdag d. 15/7 kl. 21.00 Entré 60 kr:

Marie Eline – Song X

Marie Eline hansen er en ener på den danske sangskriverscene. Hendes solosange var indtil 2016 kun kendt af de få, der fulgte hende på soundcloud. Sange blev lagt op og forsvandt igen hurtigt. I 2016 udkommer albummet "urolige venner" på vinyl som næsten med det samme blev et kult vinylhit og pludselig blev Marie Eline Hansen booket til en lang række solokoncerter i København. Nu er hendes næste album, der bærer titlen "Agnostiske Salmer", på vej.

"Agnostiske Salmer" er en ny fortolkning af begrebet salmer. Sangene er skrevet i stor respekt for salmetraditionens pionerer såsom Ingemann, Brorson og Kingo. Men sangene på "Agnostiske Salmer" er ikke religiøse i kirkelig forstand. Sangene på LPen handler om emner som organdonation, abort, pædofili, selvmord, mobning, kroppens forfængelighed, ateisme mv.

Marie Eline Hansen har inden solokarrieren spillet i en lang række bands: Traening, Bleeder Group og Mit Nye Band, og hun har lavet flere musikalske projekter med Peter Peter.

Facebook Event

 

 

 

  

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00