Fredag d. 17/11 kl. 20.00 Gratis Entré:

Funky Soul Night

Du elsker soul? Du elsker funk? Hvad med drinks og DJ Mr. Soul?
- HVOR HELDIGT -
Beboerhuset afholder fredag den 17. november vores første soulaften med lækre toner fra husets DJ’s, samt soulsaft til sjælen og ganen. Helt nye drinks du aldrig har smagt i Beboerhuset før. Forfør dine venner og kom og hæng ud med os til en fræk og fredagslækker fyraften.

Oplev en aften med lækre rytmer, farverige drinks og dæmpet belysning - helt gratis!

Facebook Event

 

Lørdag d. 18/11 kl. 18.45 Entré 100 kr:

Øl-Stand-Up og Ølsmagning v. Mik Schack

Livemusik m. Billy Cross, Flemming Ostermann & Mik Schack

Billetter købes i SuperBrugsen Christianshavn

 


Fredag d. 24/11 kl. 20.00 Entré 60 kr:

EMS (Elektronmusik Studion):

John Chantler + Ragnhild May

Værter: Lyt Dybt

En temaaften om EMS – ElektronMusikStudionVærterne fra podcasten LYT DYBT har denne aften fokus på det banebrydende svenske musikstudie og kunstnerkollektiv, ElektronMusikStudion(EMS) fra Stockholm. EMS er i dag en veletableret bestanddel af det svenske og internationale kulturliv. Karakteristisk for studiets virke og ideal har været en forestilling om, at ”fremtidens musik” skulle tage sit udgangspunkt i forskning i lyd og perception – ikke blot i komposition. En række kunstnere inviteres hvert år til at anvende faciliteterne i forbindelse med lydkunstneriske projekter og denne aften vil to af disse kunstnere gæste Beboerhuset.

Australske John Chantler har i forbindelse med sit kunstneriske virke og kontinuerlige søgen efter ny inspiration haft skiftende baser rundt om i verden - lige fra det landlige Japan til det sydlige London og, lige for tiden, Stockholm. Denne rejse verden over afspejles i hans lyd og hans rejse fra organisk elektronik til hans nuværende interesse for udforskende elektro-akustik, rodede guitarer og en ”loose spin on rhythm”. Han var en årrække booker på det legendariske Café Oto i London og har haft udgivelser på Room40, ligesom han er ejer af eget label. Udover at lave musik er han manden bag Edition Festival og booker på Fylkingen i Stockholm.

Ragnhild May er en fremtrædende dansk kunstner, der arbejder med installationer, performance og skulptur i spændingsfeltet mellem visuel kunst og musik. Selvbyg og humor er to af de greb Ragnhild May tager i brug i skabelsen af instrumenter, der kan mere eller andet end de gængse. Hendes værker opføres både nationalt som internationalt og hun bor selv i udlandet med Paris som nuværende base. Hun har for nyligt optrådt hos Statens Museum for Kunst, SuperDeluxe Tokyo (JP), The Issue Project Room (USA), Konsthall Varberg (SE), Künstlerhaus Dortmund (DE), Künstlerhaus Wien (AT).

LYT DYBT: De to værter Jan Høgh Stricker og Rasmus Cleve Christensen forsøger at åbne ørerne for kunsten, for historien og omverdenen, når de i hver episode opstøver nye emner eller møder mennesker, der omgiver sig med lyd på forskellige måder. De bevæger sig gennem lydoptagelser, eksperimenterende musikformer, lydkunst, ny kompositionsmusik, musikalsk tænkning og alt det derimellem, der kan vække deres og lytterens soniske bevidsthed.

Facebook Event

 

Lørdag d. 25/11 kl. 15.00 Entré 50 kr:

Eftermiddagskoncert i Beboerhuset:

JazzaBrasil

Så er Jazzabrasil på landevejen igen. Efter en god sommer, hvor alle i bandet har ladet op, er de klar til en eftermiddag med musik til både krop og sjæl.

Med fem år på bagen og landevejen med samme line up har vi at gøre med et godt og sammenspillet ensemble. JazzaBrasil har medvirket ved CopenhagenJazz Festival flere gange, og er et velkendt band inden for genren. De spiller brasiliansk Jazz eller brasiliansk musik med et jazzudtryk, om du vil. Det betyder, at improvisation indgår i musikken som kommentarer til sangerinden, Camillas Simplicios sang. De fleste numre er velkendte for den trænede lytter, men også en del mindre kendte sange fra den brasilianske sangbog indgår, samt egne kompositioner. Kom med på en rejse sydpå og oplev varmen fra den brasilianske musik, sammen med JazzaBrasil og Beboerhuset.

Line Up:
Camilla Simplicio (vokal) - Rune Sandberg (trommer) - Peter Nissen Bjerring (bas) - Poul Erik Louw (saxofon & fløjte) - Allan Rasch (guitar)

 

Lørdag d. 25/11 kl. 20.00 Entré 30 kr:

Sangbar Æ, Ø & Å

20.05 – 20.35 Nina-Franziska
21.00 – 21.30 Astrid Alsbjerg og Søren Lyhne
21.50 - 22.20 Aupair Outrair Delight

- Samt åben scene ml. Hovednavnene

Facebook Event

 

UDSOLGT: Onsdag d. 29/11 kl. 20.00 Forsalg 100kr (i døren 120 kr):

Nikolaj & Piloterne

Billetter: place2book

Nikolaj og piloterne giver akustiske koncerter landet over i 2017 – Med sig rundt har bandet et ’greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, hvilket også er tilfældet når de igen giver koncert på Christianshavn Beboerhus.

Efter en pause drager Nikolaj & Piloterne på turné med præcis de dyder, orkestret har været garant for gennem flere årtier: Slidstærk, rootsy og medrivende rock med åbenhjertige danske tekster og smittende live-energi. 

Rødderne til Nikolaj & Piloterne rækker helt tilbage til Nikolaj Christensens hippiebarndomshjem, som var proppet med musik. Som femårig begyndte han at underholde med sin guitar, og fra sit 15. år skrev han sine egne sange. Sangene lagde sig i den amerikanske tradition for at krydse rock og blues; med navne som Bruce Springsteen og Steve Earle som forbilleder. Nikolaj Christensen fandt hurtigt sin egen melankolske signatur via sin rustne stemme og sine selvbiografiske danske tekster om den gådefulde relation mellem mand og kvinde. 

I 1990 kom gennembruddet med et brag i forlængelse af debutalbummet ’Pilot’. Et album, der blandt andet sikrede Nikolaj Christensen en IFPI-pris (det daværende Danish Music Awards) i kategorien ’Årets nye navn’. Siden er fulgt stribevis af albums og koncerter. Og at Nikolaj & Piloterne har sat aftryk, fik Nikolaj Christensen bekræftet under sin pause fra musikken. Den legendariske musikjournalist Torben Bille forsøgte at holde Nikolaj Christensen til ilden i mails med budskabet: ’Hold liv i din sangskrivning – slip ikke musikken.’ Derfor er videoen til ’Pis og papir’ dedikeret til Bille.

Line-up:
Nikolaj Christensen / vokal & guitar
Kaare Kabel Mai / trommer
Peter Kjøbsted / bas
Frank Birch Pontoppidan / guitar

Facebook Event


Onsdag d. 6/12 kl. 20.00 Entré 80 kr:

Little Village Country Music Club:

 

Lørdag d. 16/12 kl. 20.00 Entré 30 kr:

Sangbar Æ, Ø & Å

20.05 - 20.35 Bara Jonson and Free
21.00 - 21.30 Allan Folmer
21.50 - 22.20 Pernille Randrup

Samt åben scene ml. Hovednavnene.

 

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00