Beboerhuset sØger:

 


driftsassistent/facilitator af frivillige og events

Christianshavns Beboerhus søger en medarbejder til varetagelsen af opgaver indenfor caféarbejde og facilitering af events i en stilling på 24 timer ugentligt.

Om os
Vi er et levende og socialt engageret kulturhus, som er åbent for alle og rummer mange forskellige aktiviteter og værksteder. De mange brugere gør Beboerhuset til en stor og levende organisme af kreativitet og virkelyst, hvor varme og åbenhed er nøgleordene. Beboerhuset er et selvstyrende og foreningsdrevet kulturhus med økonomisk støtte fra Københavns kommune. Den daglige drift varetages af en kollektivt ledet personalegruppe.

Om stillingen
Opgaverne er mange og varierede i beboerhuset. Denne stilling er sat sådan sammen, at man ca. halvdelen af tiden passer vores café. Her spænder arbejdsopgaverne vidt:
Almen café/barfunktion med servering af mad og drikkevarer
Receptionsfunktion ved spørgsmål og mindre opgaver såsom udlån af ladcykel og lokalebooking og fornyelse af medlemskab af værksteder og Beboerhusforening. Personalemøde (der er ugentlige møder onsdag formiddag).
Stillingen dækker et nyt ansvarsområde i beboerhuset, og den nye medarbejder vil derfor kunne præge stillingens indhold. Men vi forestiller os, at den øvrige arbejdstid vil gå med:
- Udvikling af nye eventtyper
- Frivilligkontakt og facilitering af de frivilliges events
- Tilrettelæggelse og afholdelse af fælles arrangementer med resten af personalegruppen
- Servicering af møder og kurser
Som facilitator af de frivillige bliver du ofte vejen ind i beboerhuset for nye frivillige, ligesom arbejdet også vil bestå af facilitering af eksisterende frivillige. Ligeledes bliver søsættelse af events et selvstændigt arbejdsområde.

Om dig
Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for kulturen og forstår værdien af de frivilliges engagement og indsats i et brugerdrevet kulturhus. Du har erfaring med cafe/bararbejde og med at skabe events, og kender derfor også til forskellige puljer og fonde, som støtter kulturelle og kunstneriske begivenheder. Du er fleksibel og åben overfor mange varierede opgaver, skæve arbejdstider og forskellige typer af brugere. Du er selvfølgelig god til at samarbejde og overholde deadlines og vil elske at arbejde i et kulturhus med flad ledelsesstruktur.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til relevant overenskomst med en ugentlig arbejdstid på 24 timer.
Tiltrædelse gerne 1/4, hvis muligt.
Aften- og weekendarbejde er en del af stillingen.
Ansøgningsfrist 11/2 2018.
Ansøgningen sendes til: Job@beboerhus.dk. Mærket Frivillig-facilitator
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 og 10.

Christianshavns Beboerhus
Dronningensgade 34. 1420 Kbh K
Tlf: 32 57 88 18


 
ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00